Razmutiti jaja, dodati jogurt, ulje, prašak za pecivo i posoliti. Tepsiju obložiti sa 4 kore. Preostale kore gužvati umakati u smesu od jogurta i ređati preko kora u tapsiji. Ponavljati postupak dok se ne potroše sastojci, preklopiti korom i pitu staviti da se peče u rernu zagrejanu na 200*C. Gužvaru peći dok ne porumeni.
Porcija za odraslu osobu - 240 g
Energetska vrednost porcije - 480 kcal
Natrijum - 646 mg
Masti - 30 g
Masti (%) - 54 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 106 mg
Belančevine - 13 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 44 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 120 g
Energetska vrednost porcije - 240 kcal
Natrijum - 323 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 53 mg
Belančevine - 6.5 g
Belančevine (%) - 5.5 %
Ugljeni hidrati - 22 g
Ugljeni hidrati (%) - 17.5 %
Vlakna - 1.5 g