Brašno propržti na puteru, doliti mleko i kuvati dok se ne zgusne.
Skloniti sa vatre i polako dodavati 1 po 1 žumance, posoliti, pobiberiti i dodati parmezan i rendani trapist.
Belanca umutiti u čvrst krem sjediniti sa kremom od parmezana, pažljivo promešati i razliti u podmazane kalupe za sufle.
Peći u rerni zagrejanoj na 270*C oko 7 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 275 kcal
Natrijum - 386 mg
Masti - 20 g
Masti (%) - 64 %
Zasićene masti - 10 g
Holesterol - 150 mg
Belančevine - 16 g
Belančevine (%) - 23 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 137.5 kcal
Natrijum - 193 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 32 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 75 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 11.5 %
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 6.5 %
Vlakna - 1 g