Za prvu koru: penasto umutiti belanca, postepeno dodavati šećer i mutiti dok se šećer ne istopi. Zatim dodati orahe i brašno, pažljivo promešati. Smesu za koru tanko premazati na tri pleha i ispeći kore u rerni zagrejanoj na 180*C oko 15 minuta.
Za drugu koru takođe penasto umutiti belanca sa šećerom, dodati kokos i brašno, pažljivo promešati, a zatim smesu premazati u tankom sloju na tri pleha i peći u rerni zagrejanoj na 180*C oko 15 minuta. Kore ostaviti da se ohlade.
Fil: (žumanca, šećer i vanil-šećer) umutiti na pari, ohladiti, a zatim dodati prethodno umućen puter sa nepunom kašičicom ekstrakta kokosa. Fil dobro promešati i sjediniti sastojke.
Filovati tortu sledećim redosledom: kora od oraha- fil - kora od kokosa i ponavljati postupak dok se ne potroše sastojci.
Tortu dekorisati šlagom i ohladiti.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 290 kcal
Natrijum - 107 mg
Masti - 19 g
Masti (%) - 58 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 120 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 145 kcal
Natrijum - 53.5 mg
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 60 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Vlakna - 0.5 g