Jaja i mleko umutiti i ispeći kajganu na zagrejanom ulju.
Gotovu kajganu urolovati u prašku šunku i servirati na tanjir uz čeri paradajz.
Doručak poslužiti uz crni hleb i čašu jogurta.
Porcija za odraslu osobu - 450 g
Energetska vrednost porcije - 490 kcal
Natrijum - 1455 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 24 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 238 mg
Belančevine - 33 g
Belančevine (%) - 27 %
Ugljeni hidrati - 60 g
Ugljeni hidrati (%) - 49 %
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 225 g
Energetska vrednost porcije - 245 kcal
Natrijum - 727.5 mg
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 12 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 119 mg
Belančevine - 16.5 g
Belančevine (%) - 13.5 %
Ugljeni hidrati - 30 g
Ugljeni hidrati (%) - 24.5 %
Vlakna - 4 g