Prvi fil: Rastopiti crnu čokoladu i ostaviti da se prohladi. Puter penasto umutiti, dodati mleveni keks, šećer u prahu, sok od pomorandže i prohlađenu čokoladu. Smesu dobro umutiti, sjediniti sastojke i rasporediti po dnu kalupa. Ostaviti u frižider da se ohladi.
Drugi fil: Razmututu puding sa malo mleka. Zagrejati preostalo mleko sa šećerom, dodati razmućen puding i kuvati dok se ne zgusne. Puding ohladiti. Puter penasto umutiti sa šećerom u prahu, dodati u ohlađen puding i sjediniti fil. Žuti fil staviti preko fila od čokolade i keksa, ravnomerno rasporediti i ostaviti u frižider da se ohladi.
Treći fil: Penasto umutiti puter sa šećerom u prahu, dodati mlevene orahe i sok od pomorandže, a zatim sjediniti sastojke. Fil od oraha premazati preko žutog fila, ravnomerno rasporediti i gotovu tortu ostaviti u frižider da se ohladi.
Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag. Tortu izvaditi iz kalupa, dekorisati šlagom i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 390 kcal
Natrijum - 286 mg
Masti - 21 g
Masti (%) - 57 %
Zasićene masti - 12 g
Holesterol - 53 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 38 g
Ugljeni hidrati (%) - 39 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 195 kcal
Natrijum - 143 mg
Masti - 10.5 g
Masti (%) - 28.5 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 26.5 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 19 g
Ugljeni hidrati (%) - 19.5 %
Vlakna - 1 g